هنگار کار کردن با اسید باطری خودرو (مانند پرکردن باتری ماشین ) و حین استفاده از آن، از ماسک ایمنی استفاده شود. اگر با تعداد زیادی باتری سرو کار دارید، توصیه می شود، از لباس ایمنی استفاده کنید. برای جلوگیری و احتراز از پاشیده شدن یا ترشح الکترولیتنهایت دقت را مبذول دارید. زیرا الکترولیت می تواند البسه را نابود کرده و پوست را بسوزاند.
هنگامی که یک باتری جلد پلاستیکی را حمل می کنید، بخاطر داشته باشید وارد کردن فشار بیش از حد بر باتری ممکن است منجر به بیرون ریختن الکترولیت از بخش فوقانی باتری گردد. به همین علت همواره برای حمل این باتری ها از «تسمه حمل باتری» استفاده نمایید.
یا اینگونه باتری ها را به این نحو حمل کنید که دستانتان بر روی گوشه های باتری قرار گیرد.
اگر الکترولیت بر روی لباس و بدن پاشید باید فورا با ماده ای خنثی کنند آنرا آغشته کرد و سپس با آب شستشو داد. محلول جوش شیرین یا محلول آمونیاک و همچنین آب گرم را می توان به عنوان ماده خنثی کننده استفاده نمود.
ترشح الکترولیت به درون چشم فوق العاده خطرناک است. اگر چنین اتفاقی روی داد، چشم را با فشار باز نگهدارید و آن را با آب سرد به مدت پانزده دقیقه شستشو دهید.
اگر الکترولیت بر روی سطح یک خودرو بریزد یا ترشح کند باید فورا محل را با آب تمیز شستشو دهید و اثر اسید را خنثی کنید. اگر ضروری بود که الکترولیت را با غلظت معینی تهیه کنید، همواره اسید خالص را به آرامی درون آب بریزید و هیچگاه آب را درون اسید نریزید.
هنگامیکه اسید با آب خالص مخلوط می شود حرارت تولید می گردد، به همین علت اسید را به آرامی و کم کم ( در حالی که حرارت ایجاد می شود) به درون آب اضافه کنید.
اگر حرارت زیادی به وجود آمد، صبر کنید تا محلول خنک شود. چنانچه مقدور بود، از مخازن یا ظروف سربی و یا دارای پوشش سربی برای این منظور استفاده کنید.
در غیر این صورت از مخازن و ظروف غیرفلزی یا قیف های غیرفلزی استفاده کنید. اسید را هیچگاه در مکان های خیلی گرم یا در معرض تابش نور مستقیم خورشید نگهداری نکنید.
کارشناسان امداد باتری ایران – مرکز فروش باتری و نصب باتری اتومبیل – آماده ارائه هرگونه راهنمایی فنی در زمینه انواع باتری خودرو و نیز انتخاب باتری مناسب برای خودروی شما می باشد.